Fotograf

Vilka fotouppdrag erbjuder vi?

Privatpersoner

För privatpersoner är vi specialiserade på bröllopsfotografering samt familj- och barnfotografering, men erbjuder även exempelvis porträtt, produkt och djurfotografering. Vi fotograferar helst och oftast utomhus med naturligt ljus eftersom vi strävar efter att få så levande och naturliga bilder som möjligt.

Vid bröllopsfotografering så är vi i regel alltid TVÅ fotografer vilket vi tycker ger många olika fördelar. Förutom tryggheten att ha två fotografer bokade (så man minimerar risken att bli utan fotograf när det börjar närma sig den stora dagen) så får ni även bilder från två olika perspektiv både vid själva vigseln men även vid porträttfotograferingen. Vi använder oss båda av Canons proffskamera Canon EOS 5D Mark II vilken ger en bildkvalité i toppklass! Detta även vid exempelvis stora förstoringar, canvastavlor och fotoböcker (Coffey table books) modell större etc.

Företag

För företag så erbjuder vi i princip alla typer av fotograferingar, till exempel; produktfotografering (med och utan friläggning), företagsporträtt, fotografering till företagets webbplats och/eller ta fram bilder som kan användas i reklam och marknadsföringssyfte.

Alla våra bilder kan köpas högupplöst digitalt eller som utskrifter, förstoringar eller Canvas-tavlor. För Bröllopsfotograferingar erbjuder vi även stilrena och professionella fotoböcker av mycket bra kvalité. Man kan även köpa digitala bilder, tavlor och utskrifter direkt utan att beställa något fotouppdrag om man önskar det.

För offert eller beställning vänligen skicka oss ett e-post meddelande eller ring oss på telefon.

Vår utrustning

Vi använder oss av avancerad och professionell utrustning och programvara vid fotografering och bildbehandling. Vår fotoutrustning består av två Canon EOS 5D Mark II kompletterat med bl.a. Canons professionella zoomobjektiv Canon EF 70-200 f/4 L IS USM och Canon EF 24-70 f/2.8 L USM. För fotografering i ljussvaga miljöer (som t.ex. kyrkor) använder vi oss ofta av ljusstarka objektiv som Canon EF 50mm f/1.4 USM och Canon EF 85/1,8 USM som är utmärkta för porträtt och ger en härlig bakgrundsoskärpa (bokeh). Vi har även ett makroobjektiv (Sigma EX 180/3,5 DG HSM IF APO Macro for Canon) med i väskan, vilket kommer väl till pass när det är dags för närbilder. Förutom kamerahus och objektiv så har vi alltid med oss extra batterier, extra minneskort samt blixt och stativ vid vissa uppdrag.